Kirjansidonnan kurssit ja työpajat

***

Kirjansidonnan viikonloppukurssit

Järjestän Lopella, Pilpalan Liitontalolla (Rautakoskentie 2078, 12750 Pilpala) avoimia kirjansidonnan viikonloppukursseja. Kursseilla työskennellään lauantaina ja sunnuntaina noin klo 10-16. Kursseilla on usein jokin teema mutta osallistujat ovat tervetulleita tekemään muitakin omia kirjansidontaprojektejaan kurssin aikana. Ohjaajalta voi lainata ja/tai ostaa työvälineitä ja materiaaleja. Viikonloppukurssin hinta on 40 euroa/osallistuja (sis. alv) + materiaalit käytön mukaan. Lisätietoja kursseista sekä ilmoittautumiset marjo(at)marjoviitanen.fi. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kirjansidonnan kokemusta.

Talven kurssille voi nyt ilmoittautua:

13.-14.1.2018:

- teemana vieraskirja, jossa myös valokuva-albumisivuja.

Tälläkin kurssilla voit myös sitoa aikakauslehtiä kirjaksi, opetella kirjansidonnan "perusmallin" irtoselkäisen kirjan tai tehdä jonkin oman projektin! Lisäksi, jos teet valmiiksi kirjan blokkeja, opastan tekemään erilaisia kapiteeli- eli päänauhoja (vaikka pidempäänkin lauantai-iltana). Jos haluat osallistua kurssille vain yhtenä päivänä, kurssin hinta on 30 euroa (sis. alv) + materiaalit.

***

Kirjansidonnan lyhyet työpajat

Lyhyissä, 2-4 tunnin työpajoissa sidotaan pitkäpistosidoksella pehmeäkantinen muistikirja tai postikorttikirja vanhoista kirjan kansista. Ohjaajalla on mukanaan kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet eikä mitään ennakko-osaamista tarvita. Järjestän sekä avoimia työpajoja että tilaustyöpajoja 5-12 hengelle. Työpaja on erinomainen toimintavaihtoehto esimerkiksi yrityksen koulutustilaisuuteen tai yhdistyksen käsityöillan aiheeksi ja sen voi järjestää missä tahansa, missä osallistujilla on käytössään pöytätilaa ja tuolit.